Отборът на ЦСКА 1948 II победи с 2:1 като гост

...
 Отборът на ЦСКА 1948 II победи с 2:1 като гост
Коментари Харесай

Ако имаше право, ЦСКА 1948 II вече щеше да е част от елита

 Отборът на ЦСКА 1948 II победи с 2:1 като посетител Струсмска популярност в мач от 29-ия кръг на Втора лига. Тиаго Барбоса откри резултата в средата на втората част, а Борислав Вакадинов удвои в края на мача. В последните секунди на срещата пък Борислав Николов върна едно попадение за отбора от Радомир. 

С успеха си през днешния ден дубълът на “червените ” към този момент имат актив от 63 точки на върха - девет преднина от втория Етър и 16 от третия Лудогорец II и 18 от четвъртия Крумовград. Това значи, че в случай че имаше право, ЦСКА 1948 II, към този момент щеше да си е обезпечил промоция в efbet Лига за идващия сезон, защото до края на сезона остават пет кръга. Както е известно обаче вторите тимове нямат право на промоция и отстъпват мястото си на идващите в класирането. Струмска популярност от своя страна остава на границата на рисковата зона с 14-а позиция и 32 точки.

Струмска популярност 1:2 ЦСКА 1948 II 
0:1 Тиаго (61) 
0:2 Борислав Вакадинов (90) 
1:2 Борислав Николов (90+)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР